Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935A) îşi face apariţia în benchmarkul AnTuTu, cu camera de 12 MP şi diagonală de 5.1 inch

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.341 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935A) îşi face apariţia în benchmarkul AnTuTu, cu camera de 12 MP şi diagonală de 5.1 inch</b>După at&acirc;t de multe scăpări legate de Samsung Galaxy S7, azi vedem şi indicii cu privire la existenţa lui Galaxy S7 Edge. Astfel, un model cu numele de cod SM-G935 ar fi fost testat &icirc;n benchmarkul AnTuTu, aceasta fiind varianta pentru AT&T...

După atât de multe scăpări legate de Samsung Galaxy S7, azi vedem şi indicii cu privire la existenţa lui Galaxy S7 Edge. Astfel, un model cu numele de cod SM-G935 ar fi fost testat în benchmarkul AnTuTu, aceasta fiind varianta pentru AT&T a lui Galaxy S7 Edge, se pare.

Zvonuri recente au indicat faptul că atât Galaxy S7, cât şi modelul Edge vor avea camere de 12 MP, ceea ce pare ciudat având în vedere că predecesorii adoptau senzori de 16 MP. În fine, benchmarkul AnTuTu confirmă această dotare pentru noul venit, dar şi prezenţa unui ecran de 5.1 inch la bord, împreună cu 4 GB RAM şi procesorul Snapdragon 820.

Reţineţi că scăderea rezoluţiei camerei nu înseamnă neapărat o scădere a calităţii, războiul megapixelilor fiind o idee din trecut, mai ales dacă se adeveresc speculaţiile că nouă camera va avea o deschidere F/1.7. Tot în benchmark mai sunt menţionate şi 64 GB stocare, Android 6.0 ca OS şi o rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli.

În ultima vreme Galaxy S7 Edge a apărut online cu diagonală de 5.5 inch, ceea ne face să credem că acel model era de fapt Galaxy S7 Edge Plus. Vom afla mai multe la MWC cu siguranţă!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×