Turul Magazinelor #524: Televizor QLED la un preţ mai omenesc, monitoare şi PC-uri de gaming la ofertă şi laptop ieftin

1.987 ori
<b>Turul Magazinelor #524: Televizor QLED la un preţ mai omenesc, monitoare şi PC-uri de gaming la ofertă şi laptop ieftin</b>A revenit Turul Magazinelor, aşa că ţineţi bine de card şi portofel, pentru că se pregăteşte "furtuna". Am găsit un televizor QLED care începe să sune ceva mai omenesc decât miile de euro de până acum, dar şi un PC şi monitor de gaming

A revenit Turul Magazinelor, aşa că ţineţi bine de card şi portofel, pentru că se pregăteşte "furtuna". Am găsit un televizor QLED care începe să sune ceva mai omenesc decât miile de euro de până acum, dar şi un PC şi monitor de gaming la ofertă. Avem un laptop ieftin pentru Back to School-ul de iarnă, plus o cască de motocicletă şi un ceas smart Lenovo. Toate mai jos!

1. PC Diaxxa Light Gaming V2 

Diaxxa Light Gaming V2

Nu ştiu despre voi, dar pe mine m-a atras întâi designul la acest PC de gaming, apoi componentele şi apoi preţul. Cel.ro îţi vinde un PC de gaming Core i5 cu placă grafică GTX 1060 cu 6 GB memorie la sub 3400 de lei. Are o carcasă transparentă, cu ventilatoare frontale cu inele luminoase şi combină stocarea HDD de 1 TB cu un SSD de 120 GB, ceea ce ajută la bootare mai rapidă şi la editare video. Aveţi şi 8 GB RAM şi destule bay-uri şi spaţii în carcasă pentru upgrade-uri.

2. Monitor LG 27UD59-B, 4K, 27 inch

LG 27UD59-B

Mergem tot pe linia de gaming, cu un monitor de 27 de ţoli, cu rezoluţie 4K. La aşa o diagonală e bun şi ca înlocuitor de TV aş zice. Costă 1499 lei la evoMAG.ro şi vine cu port HDMI, DisplayPort, suport FreeSync şi timp de răspuns de 5 ms. E compatibil HDCP 2.2, are split screen şi funcţii avansate în jocuri. Contrastul e generos şi suportă și montare pe perete VESA 100 x 100.

3. Televizor QLED Samsung 49Q6FN, 4K, 123 cm

Samsung 49Q6FN

În sfârşit am început să găsim şi televizoare Samsung QLED ceva mai accesibile. Acesta costă 3.399 lei la evoMAG.ro în varianta cu diagonală de 123 cm. Evident are funcţii smart şi rezoluţie 4K, dar şi muchii super înguste. Faţă de OLED, un QLED nu are burn in, are culori mai vii şi luminozitate crescută. Afişează mai multe culori din spectru decât OLED-ul, vine cu suport HDR, negru adânc şi unghiuri uriaşe de vizualizare. Poate suporta şi streaming prin Steam Link cu jocurile tale de pe Steam.

4. Laptop ASUS X541NA-GO008

ASUS X541NA-GO008

Am renunţat la gaming şi la produse scumpe pentru un PC din categoria "Back to School de iarnă". Am găsit un laptop pentru cei mici, iar acest model costă doar 839 lei la Altex.ro. Vine cu 500 GB stocare, procesor Intel Celeron N3350 şi 4 GB RAM. Are un ecran LED de 15.6 inch, cu rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, dar şi Ethernet, WiFi şi Bluetooth.

Nu uităm de porturile USB 2.0, USB 3.0 şi un USB Type-C. Mai are şi VGA şi HDMI chiar, plus RJ-45 şi cititor de carduri.

5. Headset Bluetooth

Headset Bluetooth

Dacă doriţi să purtaţi apeluri de pe motocicleta sau să comunicaţi cu alţi motociclişti din zonă, un headset special moto de acest tip e numai bun. Costă 38.99 dolari la GearBest.com şi poate acoperi 6 bikeri pe 1200 de metri. E bun şi pentru schiori şi pe lângă comunicare, poţi asculta muzică și face conferinţe simultane cu alte 5 persoane.

Răspunde automat la apeluri pentru a nu vă lua mâinile de pe ghidon. Se conectează hands free până la 10 metri distanţă de device.

6. Lenovo Watch X

 Lenovo Watch X

Acest ceas inteligent hibrid este la o super ofertă pe Cafago.com. În România ajunge să coste şi 80 de euro, dar la Cafago e doar 42 de euro. Oferă un senzor de puls, pedometru, remindere şi un corp rezistent la 80 ATM. Combina designul clasic, cu funcţiile unui ceas modern. Ecranul este acoperit cu sticlă de safir cu rezistenţă sporită, iar corpul este din oţel inoxidabil.

Se conectează prin Bluetooth la telefoane cu Android sau iOS, poate controla camera lor de la distanţă şi oferă până la 45 de zile de autonomie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×