Xiaomi Redmi Pro 2 primeşte randări, teasere şi specificaţii; Aparent e promovat de Captain America

1.189 ori
<b>Xiaomi Redmi Pro 2 primeşte randări, teasere şi specificaţii; Aparent e promovat de Captain America</b>Xiaomi Redmi Pro 2 este aşteptat să debuteze în curând, poate odată cu Redmi 7 la evenimentul Xiaomi de pe 10 ianuarie 2019. Recent am aflat că Xiaomi va externaliza segmentul Redmi, sub formă de companie independentă, iar azi avem

Xiaomi Redmi Pro 2 este aşteptat să debuteze în curând, poate odată cu Redmi 7 la evenimentul Xiaomi de pe 10 ianuarie 2019. Recent am aflat că Xiaomi va externaliza segmentul Redmi, sub formă de companie independentă, iar azi avem extra detalii despre modelul Redmi Pro 2.

Xiaomi Redmi Pro 2

Terminalul a fost deja certificat de TENAA, iar acum apare în multiple teasere şi randări. Mi se pare cam dubioasă asocierea cu Captain America şi îmi vine greu să cred că Marvel/Disney le-a dat voie celor de la Xiaomi să facă această promovare. A se remarca brandul Redmi inscripţionat pe device, fără cel Xiaomi, semn al noii mutări.

Xiaomi Redmi pro 2

În zona frontală avem decupajul stil picătură de apă, iar butoanele Power şi de volum se află pe lateral. Panoul din spate este din sticlă şi are un gradient roz-mov. Primim şi o cameră duală aici şi un ecran de 6.3 inch, plus baterie de 3900 mAh. Handsetul măsoară 159.21 x 75.21 x 8.1 mm în grosime.

Xiaomi Redmi pro 2

Judecând după teasere la interior se află un procesor Snapdragon 675, o cameră de 24 MP selfie şi una de 48 MP în spate. Rulează Android 9.0 Pie cu MIUI 10 şi ar avea ecran de 6.4 inch şi nu 6.3 inch cum aflam iniţial. Panoul este un IPS LCD Full HD+, iar în spate găsim un cititor de amprente. Preţul ar urma să fie de 262 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×