Xiaomi Redmi K30 5G se lansează mai devreme decât ne așteptam; Vine pe 10 decembrie!

2.899 ori
<b>Xiaomi Redmi K30 5G se lansează mai devreme decât ne așteptam; Vine pe 10 decembrie!</b>Cu toate că la ultima verificare ne era dezvăluit faptul că smartphone-ul Redmi K30 5G urmează a debuta la începutul anului viitor, iată că de fapt lansarea device-ului vine mai devreme decât ne așteptam

Cu toate că la ultima verificare ne era dezvăluit faptul că smartphone-ul Redmi K30 5G urmează a debuta la începutul anului viitor, iată că de fapt lansarea device-ului vine mai devreme decât ne așteptam. Astăzi prin intermediul unei postări oficiale pe platforma Weibo, cei de la Xiaomi anunță că debutul acestui nou smartphone este programat pe data de 10 decembrie în China - zi în care va avea loc un eveniment special de presă.

Redmi K30 5G

Imaginea teaser de față confirmă prezența standardului de conectivitate 5G la bord, cu suport dual-mode SA/NSA. Avem parte și de o privire mai atentă asupra panoului frontal și descoperim astfel muchii foarte înguste și simetrice în jurul ecranului, dar și camera selfie duală integrată într-un decupaj pilulă direct în display. Cel mai probabil la bază vom da de o margine/bărbie relativ notabilă.

Din scăpările anterioare știm că Xiaomi Redmi K30 5G va utiliza un procesor MediaTek cu modem 5G și va avea un ecran IPS LCD cu rată de refresh de 120 Hz. Scanner-ul de amprente va fi mutat lateral și vom avea parte de suport pentru alimentare la 30W. Posibil să avem până la 8 sau 12 GB RAM și mult spațiu de stocare. 

În spate vom vedea 4 sau chiar 5 camere foto, iar la interior nu ar fi exclusă prezența unui sistem de răcire dedicat. Aflăm toate detaliile pe 10 decembrie atunci când telefonul devine oficial! 

 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×