Xiaomi Redmi Note 2 și Note 2 Prime sunt dezvăluite oficial odată cu MIUI 7; prețurile încep de la 130$

1.653 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 2 și Note 2 Prime sunt dezvăluite oficial odată cu MIUI 7; prețurile încep de la 130$</b>Iată că seria de lansări&nbsp;pregătite pentru astăzi, 13 august, a fost pornită de către Xiaomi, producător ce a avut c&acirc;teva produse interesante de arătat publicului. &Icirc;n primul r&acirc;nd au fost anunțate smartphone-urile Redmi Note...

Iată că seria de lansări pregătite pentru astăzi, 13 august, a fost pornită de către Xiaomi, producător ce a avut câteva produse interesante de arătat publicului. În primul rând au fost anunțate smartphone-urile Redmi Note 2 și Redmi Note 2 Prime, device-uri de 5.5 inch foarte atractive.

Aceste terminale împart în mare aceleași dotări, diferențele fiind întâlnite la procesor și memoria internă disponibilă. Astfel, în timp ce modelul standard adoptă un chip Helio X10 tactat la 2.0 GHz și 16 GB de stocare, varianta sa Prime reușește să oferă 32 GB memorie internă și un procesor Helio X10 de 2.2 GHz.

Restul specificațiilor sunt reprezentate de către un display Full HD de 5.5 inch, de 2 GB memorie RAM și de către o baterie de 3.060 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă QC 2.0. Telefonul adoptă o cameră foto principală de 13 megapixeli (Samsung/OmniVision), un senzor frontal de 5 megapixeli și conectivitate 4G LTE.

Xiaomi Redmi Note 2 rulează Android 5.0 Lollipop împreună cu interfața MIUI 7, iar carcasa sa cântărește 160 grame și măsoară 8.25 mm în grosime. Prețul versiunii standard variază în jurul valorii de 130-140 dolari, pe când modelul Prime costă 156 dolari.

După cum vă informam și la începutul acestui articol, Xiaomi a dezvăluit și MIUI 7, o interfață bazată pe Android Lollipop. Aflăm că aceasta aduce acum noi teme la pachet, dar și alte funcții interesante. Una dintre acestea este și Kids Mode, funcție ce blochează accesul la anumite aplicații.

La nivel global, există în acest moment peste 50 milioane de utilizatori MIUI, UI ce adoptă elemente inspirate și din iOS. MIUI 7 va sosi pe următoarele terminale: Mi 2, Mi 2s, Mi 2A, Mi 3, Mi 4, Mi Note, Redmi, și Redmi Note.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×