Xiaomi Redmi Note 2 își face apariția în noi imagini; aflăm prețul, dar și rezultatele sale din AnTuTu

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.806 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 2 își face apariția în noi imagini; aflăm prețul, dar și rezultatele sale din AnTuTu</b>Astăzi, 13 august, nu doar Samsung are pregătit un eveniment de presă, ci și Xiaomi, un rival destul de important al sud-coreenilor. Compania de față ne pregătește at&acirc;t lansarea lui MIUI 7, c&acirc;t și anunțul lui Redmi Note 2, phablet de...

Astăzi, 13 august, nu doar Samsung are pregătit un eveniment de presă, ci și Xiaomi, un rival destul de important al sud-coreenilor. Compania de față ne pregătește atât lansarea lui MIUI 7, cât și anunțul lui Redmi Note 2, phablet de 5.5 inch ce va impresiona prin dotările sale high-end și prețul accesibil. 

Cu doar câteva ore înaintea lansării, avem ocazia să aruncăm o privire asupra ambalajului lui Redmi Note 2, dar și asupra rezultatelor sale din benchmark-uri. Din fotografiile de mai sus se remarcă atât telefonul, dar și ambalajul său unde avem câteva dintre specificații dezvăluite.

Aflăm că smartphone-ul adoptă un panou IPS de 5.5 inch Full HD (1920 x 1080 pixeli), un procesor octa-core pe 64-bit Mediatek Helio X10 de 2.0 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și un senzor frontal de 5 megapixeli.

Vom primi conectivitate 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.0 și o baterie de 3.020 mAh. Testat în AnTuTu, acest device a obținut un scor de 46.457 puncte, cifră deloc rea pentru un smartphone ce va costa doar 200 dolari. Mai multe detalii despre acest produs vom afla în cursul acestei zile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×