Avem un cupon de reducere pentru căștile Bluetooth In-Ear dodocool Foldable

1.030 ori
<b>Avem un cupon de reducere pentru căștile Bluetooth In-Ear dodocool Foldable</b>Retailerul Cafago.com are o serie de reduceri în această perioadă, inclusiv pentru purtabile, precum căştile de mai jos. Acestea sunt căşti speciale de jogging, cu un corp rezistent la transpiraţie şi avem un cupon special pentru voi mai jos, care le..

Retailerul Cafago.com are o serie de reduceri în această perioadă, inclusiv pentru purtabile, precum căştile de mai jos. Acestea sunt căşti speciale de jogging, cu un corp rezistent la transpiraţie şi avem un cupon special pentru voi mai jos, care le reduce şi mai mult preţul.

Pe Cafago.com găsiţi căştile Dodocool la suma de 23.87 dolari, dar aplicând codul cupon "L104DA" veţi putea să scădeţi preţul la doar 15.59 dolari. Acestea sunt căşti in-ear wireless pentru jogging, iar promoţia lor tine până pe 26 martie. Oferă suport pentru decodare audio aptX, sunet stereo de înaltă fidelitate şi anulare a zgomotului de fond cu tehnologie CVC 6.0.

Prin tehnologia multi point se pot conecta la multiple terminale cu suport Bluetooth, bătând până la 10 metri distanţă. Dacă le conectaţi la iPhone o să aveţi şi un indicator special pentru baterie pe ecranul telefonului. În plus, există şi suport pentru funcţionalitate NFC. Căştile au certificare IPX4, ceea ce înseamnă că rezistă la transpiraţie şi contactul cu lichide. Telecomanda integrată oferă multiple butoane, care permit ajustarea volumului, controlul de playback media şi răspunsul la apeluri.

Autonomia căştilor este de până la 10 ore de convorbiri sau playback audio.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×