După camera selfie pop-up vine ecranul secundar pop-up; Iată ce format de telefon inedit își imaginează Oppo (brevet)

1.976 ori
<b>După camera selfie pop-up vine ecranul secundar pop-up; Iată ce format de telefon inedit își imaginează Oppo (brevet)</b>Oppo continuă să fie cea mai îndrăzneaţă companie producătoare de telefoane la ora actuală, propunând un telefon cu un mecanism pop up, doar că nu pentru camera selfie de această dată. Noul mecanism brevetat

Oppo continuă să fie cea mai îndrăzneaţă companie producătoare de telefoane la ora actuală, propunând un telefon cu un mecanism pop up, doar că nu pentru camera selfie de această dată. Noul mecanism brevetat de companie este gândit pentru un ecran secundar, care iese din zona de sus a telefonului sau din lateral.

Brevet Oppo

Compania chineză a brevetat două noi telefoane mobile cu un ecran secundar. Unul are un ecran pop-up, iar celălalt un ecran glisant lateral. Până acum văzusem soluţii de gen pentru camerele selfie, care glisau în sus din telefoane ca Xiaomi Mi Mix 3 sau Oppo Find X. Ideea unui ecran care glisează lateral a mai fost văzută în diferite concepte şi ar putea fi o alternativă la telefoanele pliabile.

Brevet Oppo

Ecranul care iese de sus pare ridicol totuşi, atât ca format, cât şi ca fragilitate. Panoul în cauză este integrat pe baza unui mecanism telescopic şi este mai îngust şi mai puţin înalt decât cel principal. Poate fi folosit pentru extra informaţii afişate în vreme ce te uiţi la un film sau te joci.

Brevet Oppo

Camera frontală şi difuzorul pentru convorbiri rămân în partea de sus a ecranului principal. Al doilea model are un ecran identic cu cel principal, care care glisează în lateral, pe un sistem de șine. Am văzut de-a lungul anilor telefoane care glisau o porţiune lateral, inclusiv modele LG sau Nokia. E drept că nu foloseau un ecran secundar, ci o tastatură slide.

Până să devină realitate aceste produse aşteptăm debutul lui Oppo Reno miercurea viitoare. Reno ar fi de fapt o serie de telefoane, iar recent a apărut o scăpare cu o cameră selfie pop up oblică. Se lasă și cu amenzi pentru acele scăpări aparent. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×