Xiaomi Mi 6 ar avea și o versiune cu 6 GB RAM și 256 GB stocare; detaliu dezvăluit de o presupusă captură de ecran

1.282 ori
<b>Xiaomi Mi 6 ar avea și o versiune cu 6 GB RAM și 256 GB stocare; detaliu dezvăluit de o presupusă captură de ecran</b>Prin intermediul unei presupuse capturi de ecran aflăm astăzi faptul că Xiaomi Mi 6 ar urma să vină și într-o versiune echipată cu 6 GB RAM și 256 GB de stocare flash. Această imagine și-a făcut apariția de curând pe platforma de socializare Weibo și ne

Ultimele zvonuri referitoare la Xiaomi Mi 6 indicau faptul că vom vedea două variante diferite, una cu 4 GB RAM și 32 GB de stocare flash și o alta cu 6 GB RAM și 64 GB memorie internă. Astăzi apare în ecuație și o a 3-a versiune ce va sosi la pachet cu 6 GB memorie RAM și cu 256 GB de stocare flash - detaliu ce ne este dezvăluit prin intermediul unei capturi de ecran ce a fost postată pe Weibo.

Xiaomi Mi 6

De aici mai aflăm că telefonul rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat și că la bord vom regăsi un procesor octa-core tactat la o frecvență de 2.7 GHz. Cât despre celelalte dotări pe care le-am putea regăsi la pachet, s-a mai vehiculat și prezența unei camere foto cu senzor Sony IMX400 și a unei baterii de 3200 mAh.

Cu siguranță nu va lipsi din ecuație scanner-ul de amprente plasat frontal sub forma unui buton home fizic. Rămâne de văzut ce alte detalii vom afla în perioada următoare și poate apar și primele fotografii sau randări cu iz oficial.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×