Xiaomi renunţă la seriile de produse Mi Max şi Mi Note

1.521 ori
<b>Xiaomi renunţă la seriile de produse Mi Max şi Mi Note</b>Pe măsură ce Xiaomi vine cu serii noi de produse, va fi forţată să le caseze pe cele vechi. Astfel, auzim că Xiaomi Mi Max şi Mi Note sunt sacrificate. Informaţia vine de la CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, care a făcut o postare pe Weibo la final de săptămână.

Pe măsură ce Xiaomi vine cu serii noi de produse, va fi forţată să le caseze pe cele vechi. Astfel, auzim că Xiaomi Mi Max şi Mi Note sunt sacrificate. Informaţia vine de la CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, care a făcut o postare pe Weibo la final de săptămână.

Aflăm că "nu sunt planuri pentru noi modele Max şi Note în acest an". Având în vedere că Xiaomi are în portofoliu gamele Mi, Redmi, Poco şi CC mai nou, multe din produse riscau să se dubleze şi canibalizeze. Brandul Mi vă fi deci restrâns şi refocalizat pe modele cu performanţa crescută şi inovaţiile cele mai mari, cum e cazul seriei Mi 9. Mi Mix rămâne în ecuaţie, tot pentru inovaţie şi experimente, cum am văzut la Mi Mix 3 anul trecut.

Xiaomi renunţă la seriile de produse Mi Max şi Mi Note

Redmi se ocupă de terminalele low cost, cu câte un flagship inedit ca Redmi K20 Pro pentru a ataca la baioneta flagship-urile. CC e un brand pentru tinerii creativi, iar Poco încă nu dă semne de succesor pentru PocoPhone F1. Seria Mi Max a fost una populară pentru că includea terminale gândite pentru binging de Netflix şi HBO GO. Era vorba de telefoane cu ecran mare şi baterie generoasă, dar şi dotări entry level sau midrange.

Mi Note includea telefoane high midrange. Redmi K20 poate fi considerat înlocuitorul sau, în vreme ce gama Mi Max nu are succesor şi înlocuitor. Rămâne practic un gol pe piaţa "telefoanelor mari cât tabletele" de la Xiaomi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×