Xiaomi se pregăteşte de intrarea pe piaţa din Franţa; Veţi putea comanda produse şi în România de pe Amazon Franţa

2.393 ori
<b>Xiaomi se pregăteşte de intrarea pe piaţa din Franţa; Veţi putea comanda produse şi în România de pe Amazon Franţa</b>Pentru acest final de an cei de la Xiaomi mai au un punct de bifat, cel al lansării pe piața din Franța. Aflăm astăzi că debutul produselor Mi se va întâmpla în perioada următoare și că noi românii vom avea posibilitatea de a comanda

După sosirea sa pe piaţa din Spania luna trecută, Xiaomi se extinde spre altă ţară din Vestul Europei şi anume Franţa. Gigantul chinez a confirmat deschiderea unei filiale în ţara baghetelor şi a fromage-ului în perioada următoare.

Ce înseamnă asta pentru noi? Că vom putea comanda produse Xiaomi în România de pe Amazon Franţa, cu mult mai puţin stres şi tarife mai mici decât la livrările din China. În acest moment Xiaomi are două reprezentanţe oficiale la Madrid şi o puternică campanie de marketing la nivel local, inclusiv online. Amazon Spania, Carrefour şi The Phone House îi vând produsele în Spania.

Până acum situaţia nu era chiar roz la nivel european, iar în Franţa spre exemplu se găseau produse Xiaomi prin Amazon dar sosite prin intermediari şi cu tarife extra. În plus nu erau menite pentru piaţa franceză şi nu toate benzile 4G erau compatibile. Mai dura şi săptămâni întregi până ajungeau la client. Acum dispare problema, odată cu debutul unei ramuri franceze.

Deja avem şi un prim telefon disponibil oficial în Hexagon via Amazon Franţa: Xiaomi Redmi Note 4 la 180 de euro. Vă reamintesc că şi Amazon Spania livrează în România, iar Xiaomi Mi Mix 2 costă la ei sub 2500 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×