Xiaomi se extinde în vestul Europei începând cu Spania; debutul are loc pe 7 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.439 ori
<b>Xiaomi se extinde în vestul Europei începând cu Spania; debutul are loc pe 7 noiembrie</b>Compania chineză Xiaomi se descurcă foarte bine pe piețele asiatice în care activează, dar ca orice producător de rangul său dorește mai mult, dorește extinderea. Fix asta se va întâmpla în perioada următoare când Xiaomi urmează

Chiar dacă Spania este un teritoriu tulburat de nelinişti sociale în aceste zile, Xiaomi îşi continuă planurile de expansiune spre această zonă. Aflăm că firma chineză îşi va începe povestea iberică pe 7 noiembrie, printr-un eveniment special.

Cu o prezenţă puternică în India de ceva vreme şi tatonând teritoriul european în ultimii ani, Xiaomi îşi ia inima în dinţi şi începe asaltul la Europa de Vest. Debutul în Spania înseamnă şi debutul în Europa vestică de altfel. Nu este un zvon, informaţia fiind confirmată chiar de către Wang Xiang, senior VP al companiei. Deja a fost inaugurat un cont oficial de Twitter Mi Espana şi ar urma să debuteze şi un Mi Store localizat.

Evenimentul de lansare are loc la Madrid pe 7 noiembrie şi sunt sigur că vom vedea şi oferte speciale. Judecând după teaserul de mai sus, Xiaomi îşi aduce şi alte produse în afară de telefoane în Europa. Segway-ul Xiaomi Ninebot (self balancing) ar putea fi vedeta show-ului, ca să nu mai vorbim de toate aparatele de gătit, de iluminat, routere, televizoare, căşti şi multe altele.

Următoarele ţări pe harta Xiaomi sunt Franţa, Olanda, Marea Britanie şi Belgia. Xiaomi a mai avut un debut european în acest an, printr-o lansare în Rusia cu luni în urmă. Pe când şi la noi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×