Xiaomi va anunța o ediție specială a phablet-ului Mi Note în cursul zilei de mâine

657 ori
<b>Xiaomi va anunța o ediție specială a phablet-ului Mi Note în cursul zilei de mâine</b>Prin intermediul unei postări pe platforma chineză Weibo, co-fondatorul Xiaomi, Lin Bin a dezvăluit faptul că &icirc;n cursul zilei de m&acirc;ine va fi anunțată o ediție specială a phablet-ului Mi Note. Din c&acirc;te aflăm este vorba despre un...

Prin intermediul unei postări pe platforma chineză Weibo, co-fondatorul Xiaomi, Lin Bin a dezvăluit faptul că în cursul zilei de mâine va fi anunțată o ediție specială a phablet-ului Mi Note. Din câte aflăm este vorba despre un terminal cu ramă metalică și fețe din sticlă, materiale ce îi dau un feeling cu adevărat premium.

Totodată, acesta a comparat noul Mi Note cu phablet-ul iPhone 6 Plus, având cuvinte de laudă pentru creația companiei sale. După cum bine știți, Xiaomi Mi Note este disponibil atât într-o versiune standard, cât și într-o variantă Pro ce vine la pachet cu 4 GB memorie RAM și procesor Snapdragon 810.

Pe lângă specificațiile de top, prețul rămâne iarăși un punct forte al phablet-ului Xiaomi Mi Note, acesta fiind vândut cu doar 320 euro în versiunea standard. Rămâne ca mâine să descoperim ce alte noutăți se ascund în spatele acestei ediții speciale pregătită de Xiaomi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×