Xiaomi va lansa următorul flagship Mi4 În a 2-a jumătate a acestui an; ar putea veni și Într-o variantă mini

993 ori
<b>Xiaomi va lansa următorul flagship Mi4 În a 2-a jumătate a acestui an; ar putea veni și Într-o variantă mini</b>Din câte se pare, următorul flagship al companiei Xiaomi va fi numit Xiaomi Mi4. Deși acesta încă nu a fost anunțat oficial, speculațiile din ultimul timp afirmă că handset-ul va fi lansat oficial în a 2-a jumătate a acestui an. &nbsp; De...

Din câte se pare, următorul flagship al companiei Xiaomi va fi numit Xiaomi Mi4. Deși acesta încă nu a fost anunțat oficial, speculațiile din ultimul timp afirmă că handset-ul va fi lansat oficial în a 2-a jumătate a acestui an.

De asemenea, odată cu aceste zvonuri aflăm și câteva dintre specificațiile lui Xiaomi Mi4, care va dipune de un procesor Qualcomm Snapdragon 805, un display de 5.5 inch, 3 GB RAM, LTE 4G și o cameră foto de 13 megapixeli.

Xiaomi va lansa următorul flagship Mi4 În a 2-a jumătate a acestui an; ar putea veni și Într-o variantă mini

Pe lângă acest model de 5.5 inch, se zvonește că va fi lansată și o versiune mini, device ce ar putea fi asemănător cu Sony Xperia Z1 Compact, terminal ce păstrează toate dotările hardware ale fratelui mai mare, dar dispune de un display mai mic. în imaginile de mai sus puteți observa posibila carcasă a lui Xiaomi Mi4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×