Xiaomi vinde 1.16 milioane de smartphone-uri cu ocazia evenimentului Black Friday asiatic

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 636 ori
<b>Xiaomi vinde 1.16 milioane de smartphone-uri cu ocazia evenimentului Black Friday asiatic</b>Dacă în restul lumii, campania de reduceri semnificative din luna noiembrie este cunoscută în mare parte sub numele de BlackFriday, în Asia acest fenomen se regăsește sub denumirea Singles Day, eveniment ce semnifică și așa-zisa zi...

Dacă în restul lumii, campania de reduceri semnificative din luna noiembrie este cunoscută în mare parte sub numele de BlackFriday, în Asia acest fenomen se regăsește sub denumirea Singles Day, eveniment ce semnifică și așa-zisa zi anti-Valentine’s Day, sau ziua burlacilor.

Printre companiile de origine chineză ce au desfășurat promoții în această zi se numără și Xiaomi, producător care vine acum cu o serie de prime detalii ce dezvăluie vânzările înregistrate ieri pe data de 11 noiembrie. Astfel, aflăm că au fost vândute 1.16 milioane de smartphone-uri Xiaomi pe piața din China.

Xiaomi vinde 1.16 milioane de smartphone-uri cu ocazia evenimentului Black Friday asiatic

De asemenea, ni se comunică faptul că vânzările înregistrate au însumat 254 milioane de dolari, cifră de 2.8 ori mai mare comparativ cu evenimentul Singles Day din 2013. Potrivit unui raport, se pare că și retailerul Alibaba a înregistrat în această zi vânzări uriașe, mai precis vânzări în valoare de 9.8 miliarde de dolari.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×