YouTube ajunge la o Înțelegere cu artiștii indie (independenți), pregătește lansarea serviciul său de streaming muzical

Autor:  | Publicat în:  YouTube 592 ori
<b>YouTube ajunge la o Înțelegere cu artiștii indie (independenți), pregătește lansarea serviciul său de streaming muzical</b>După negocieri destul de complicate cu artiștii indie nemulțumiți de politicile YouTube, se pare că gigantul video online a ajuns la o înțelegere cu casele de discuri independente. Astfel, YouTube e cu un pas mai aproape de lansarea serviciului sau...

După negocieri destul de complicate cu artiștii indie nemulțumiți de politicile YouTube, se pare că gigantul video online a ajuns la o înțelegere cu casele de discuri independente. Astfel, YouTube e cu un pas mai aproape de lansarea serviciului sau de streaming muzical.

La un moment dat în timpul negocierilor YouTube amenința că va scoate de pe site clipurile artiștilor care nu se aliniază la standardele și regulile sale. și nu vă imaginați că e vorba de formații anonime aici, deoarece artiștii independenți o includ și pe celebra Adele, dar și pe Arctic Monkeys. Serviciul muzical YouTube va concura cu Spotify, Deezer sau chiar cu Apple Beats Music. Problema cu casele de discuri indie era ultimul obstacol înainte de lansarea sa, conform lui Mark Mulligan, analist în domeniul muzical.

între timp Spotify a anunțat că numărul de utilizatori activi lunar ai săi a ajuns la 50 de milioane în ultimele 6 luni, după o creștere cu 25%. YouTube va lansa un serviciu cu plată în doar câteva săptămâni, permițând utilizatorilor să achite o sumă lunar pentru a consuma muzică și clipuri nelimitat și fără reclame. Va exista și opțiunea de a salva muzica pentru ascultarea offline. Casele de discuri așteaptă cu înfrigurare aceasta lansare, de vreme ce miliardul de utilizatori YouTube pe lună ar putea genera venituri serioase pentru întreaga industrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×