XOLO lansează smartphone-ul A500 Club; promite o experiență audio de neuitat

Autor:  | Publicat în:  Xolo 907 ori
<b>XOLO lansează smartphone-ul A500 Club; promite o experiență audio de neuitat</b>Producătorul de smartphone-uri și tablete XOLO, cunoscut ca fiind o companie ce activează în mare parte pe piața din India a lansat de curând smartphone-ul A500 Club. Așa cum sugerează și numele, este vorba despre un device gândit în special...

Producătorul de smartphone-uri și tablete XOLO, cunoscut ca fiind o companie ce activează în mare parte pe piața din India a lansat de curând smartphone-ul A500 Club. Așa cum sugerează și numele, este vorba despre un device gândit în special pentru redarea audio.

Acesta stă la baza modelului standard A500, și dispune de un procesor dual-core de 1.3 GHz, un display IPS de 4 inch cu rezoluție 480x800 pixeli, 512 MB RAM și 4 GB de stocare. De asemenea, el rulează Android 4.2 JellyBean și integrează o baterie de 1.400 mAh.

XOLO A500 Club

Marea schimbare adusă de A500 Club sunt difuzoarele frontale, similare cu cele întâlnite pe flagship-ul HTC One. Pe lângă aceste difuzoare, terminalul vine și cu o bară de notificări ce oferă acces rapid la muzică. XOLO A500 Club va avea un preț de pornire de 115$ și va fi disponibil pe alb.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×