Nokia postează un teaser audio pe YouTube, legat de un nou model Windows Phone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 877 ori
<b>Nokia postează un teaser audio pe YouTube, legat de un nou model Windows Phone (Video)</b>Nokia a postat un nou teaser Windows Phone pe web ieri, care pare a face referire la un model nou Windows Phone. E posibil ca acest teaser să aibă legătură cu MWC 2014 și unul dintre terminalele lansate acolo, sau poate doar cu o lansare din SUA....

Nokia a postat un nou teaser Windows Phone pe web ieri, care pare a face referire la un model nou Windows Phone. E posibil ca acest teaser să aibă legătură cu MWC 2014 și unul dintre terminalele lansate acolo, sau poate doar cu o lansare din SUA.

Sub motto-ul "ai auzit ce vine?", acest clip ne prezintă doar sunetul unui motor care ambalează și demarează de-a lungul a 15 secunde. Nu vedem nici o imagine în clip, de aici și misterul din jurul acestui produs. La final vedem logo-urile Nokia și Windows Phone și cam atât. De remarcat că acest clip a fost postat pe contul YouTube Nokia SUA, deci ar putea fi doar un anunț local.

Cel mai probabil acest teaser are legătură cu Nokia Lumia 929 aka Lumia Icon, subiect de zvonuri de ceva vreme. El trebuie să sosească prin operatorul Verizon și va fi un soi de Lumia 1520 mai mic, cu ecran Full HD de 5 inch, camera de 20 megapixeli și un procesor quad core de 2.2 GHz. Sau s-ar putea ca acest teaser să aibă legătură cu accesoriul Treasure Tag bazat pe Bluetooth, un device bazat pe senzori de proximitate, Bluetooth 4.0 și NFC.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×