Xperia Active bate șnițele, se scufundă În apă și este tăiat cu cuțitul... toate la Mobilissimo! (Video)

3.463 ori
<b>Xperia Active bate șnițele, se scufundă În apă și este tăiat cu cuțitul... toate la Mobilissimo! (Video)</b>Dacă tot se laudă Sony Ericsson Xperia Active cu titlul de telefon pentru oamenii de acțiune, am decis să îl testăm în câteva situații destul de dure. Fie că e vorba de zgâriatul ecranului cu un cuțit, de scufundarea într-un bol cu apă sau...

Dacă tot se laudă Sony Ericsson Xperia Active cu titlul de telefon pentru oamenii de acțiune, am decis să îl testăm în câteva situații destul de dure. Fie că e vorba de zgâriatul ecranului cu un cuțit, de scufundarea într-un bol cu apă sau de bătut șnițele, le-am făcut pe toate, aici la Mobilissimo.ro, iar ca dovadă stă clipul de mai jos.

Xperia Active este rezistent la apă și poate fi scufundat la o adâncime de până la 1 metru, timp de până la 30 de minute. Protecția sa este asigurată și pentru porturi, cu două capacele speciale, în vreme ce două carcase acoperă spatele device-ului și apară atât camera, cât și difuzorul telefonului. Ecranul este și el protejat de zgârieturi, iar handsetul, deși nu se laudă prea mult cu acest aspect, face față cu brio și șocurilor, de aceea am bătut șnițele cu el.

Sony Ericsson Xperia Active taiat cu cutitul

Mai aflați că acest Sony Ericsson cu preț în jurul valorii de 1,300 de lei rezistă și la praf și la scăparea prin noroiul unei păduri, de exemplu. Marketingul său îl prezintă drept un produs pentru skateri, surferi și snowboarderi. Deocamdată vi-l pot recomanda doar pentru o baie într-o piscină puțin adâncă... și eventual pentru a-l scăpa de la un metru înălțime.

Xperia Active bate șnițele, se scufundă în apă și este tăiat cu cuțitul, video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×