Nokia Lumia 800 versus Samsung Omnia 7 - Windows Phone din 2010 versus generația 2011 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Comparatii Telefoane 2.128 ori
<b>Nokia Lumia 800 versus Samsung Omnia 7 - Windows Phone din 2010 versus generația 2011 (Video)</b>Pe măsură ce debutul lui Nokia Lumia 800 se apropie și în țara noastră, aflăm tot mai multe detalii interesante despre acest device... Cel mai recent experiment care îl implică pe acest smartphone este o comparație cu telefonul Samsung Omnia 7,...

Pe măsură ce debutul lui Nokia Lumia 800 se apropie și în țara noastră, aflăm tot mai multe detalii interesante despre acest device... Cel mai recent experiment care îl implică pe acest smartphone este o comparație cu telefonul Samsung Omnia 7, unul dintre primele modele cu Windows Phone 7 la bord.

Omnia 7 a făcut furori în 2010 și iată că acum se confruntă cu un terminal al finalului de an 2011, iar diferențele ar trebui să fie clare. Ce-i drept grafica din jocul testat arata mai bine pe Lumia 800, iar softul se mișcă mai fluid decât pe celălalt handset. și totuși, la baza cele două telefoane au dotări similare, cu un ușor avantaj pentru procesorul single core de pe Nokia Lumia 800.

Ar fi interesantă o comparație similară cu un model high end Android, în fața căruia acest Lumia nu ar avea prea multe șanse de reușită. Sau poate o comparație cu HTC Titan, că tot se discută foarte mult despre acest terminal... Per total, să depășești cu puțin un telefon din toamna lui 2010 nu este un motiv de laudă când Lumia 800 se vrea a fi un hit al finalului de 2011 și începutului de 2012. Voi ce părere aveți?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×