XPERIA Arc, cel mai subțire telefon din lume costă 533 euro, cel puțin În Marea Britanie

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.982 ori
<b>XPERIA Arc, cel mai subțire telefon din lume costă 533 euro, cel puțin În Marea Britanie</b>Retailerul britanic Play.com a publicat în sfârșit prețul oficial al unuia dintre cele mai atractive terminale ale acestui an, cel puțin ca design: Sony Ericsson XPERIA Arc. Cel mai subțire telefon din lume, cu o talie de puțin peste 8mm va costa...

Retailerul britanic Play.com a publicat în sfârșit prețul oficial al unuia dintre cele mai atractive terminale ale acestui an, cel puțin ca design: Sony Ericsson XPERIA Arc. Cel mai subțire telefon din lume, cu o talie de puțin peste 8mm va costa 533 de euro, cel puțin în Marea Britanie.

Handsetul este disponibil prin pre-comandă chiar acum, iar prețul menționat anterior se aplică pentru varianta fără abonament, evident. XPERIA Arc a fost anunțat la CES 2011 cu câteva săptămâni în urmă și are specificații impresionante, ce includ un ecran Reality Display de 4.2 inch, o cameră de 8.1MP cu suport pentru captură video 720p HD și HDMI out.

Terminalul rulează Android 2.3 Gingerbread, în ciuda zvonurilor ce afirmau că el ar putea sosi chiar cu Android 2.4 Ice Cream Sandwich. Sony Ericsson nu a confirmat încă acest preț, sau vreo dată de lansare, astfel că așteptăm mai multe detalii, poate înainte de MWC 2011.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×