Xperia Play fără Play: iată un hands on cu Sony Ericsson Xperia Neo V de la IFA 2011 (Video)

1.845 ori
<b>Xperia Play fără Play: iată un hands on cu Sony Ericsson Xperia Neo V de la IFA 2011 (Video)</b>Printre modelele de telefoane noi expuse la IFA 2011 s-au numărat atât Sony Ericsson Xperia Arc S, cât și un alt handset nou în variantă albă și anume Xperia Neo V. Pe acesta îl vedeți într-o experiență hands-on a celor de la Pocketnow în...

Printre modelele de telefoane noi expuse la IFA 2011 s-au numărat atât Sony Ericsson Xperia Arc S, cât și un alt handset nou în variantă albă și anume Xperia Neo V. Pe acesta îl vedeți într-o experiență hands-on a celor de la Pocketnow în clipul video de mai jos.

Din start se observă o oarecare asemănare ca design cu Xperia Play, mai ales cu acel set de butoane încorporate în partea metalică din dreapta, dar evident fără partea glisantă cu butoane de gaming. Terminalul rulează Android 2.3.4 Gingerbread și vine cu un procesor Snapdragon de 1 GHz, o cameră de 5 megapixeli cu autofocus, bliț LED și panoramare 3D.

De asemenea, Xperia Neo V se folosește de un ecran FWVGA de 3.7 inchi, cu tehnologie Mobile BRAVIA Engine, iar dotările sale mai includ memorie internă de 320 MB și o baterie de 1500 mAh. Terminalul sosește la pachet cu un card microSD de 2 GB și rețineți că majoritatea specificațiilor sale sunt aceleași cu cele de pe Xperia Neo, dar cu ușoare upgrade-uri.

Iată clipul hands on:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×