Xperia Play pe mâna unei noi MobiGirl - cum se Împacă gamingul cu frumusețea

2.769 ori
<b>Xperia Play pe mâna unei noi MobiGirl - cum se Împacă gamingul cu frumusețea</b>A venit rândul telefonului pentru gameri Sony Ericsson Xperia Play să încapă pe mâna unei noi MobiGirl, Oana Rachitan, după ce LG Optimus 2X a avut parte de un pictorial pe cinste. Xperia Play a putut fi urmărit în recenzia noastră de aici, dar...

A venit rândul telefonului pentru gameri Sony Ericsson Xperia Play să încapă pe mâna unei noi MobiGirl, Oana, după ce LG Optimus 2X a avut parte de un pictorial pe cinste. Xperia Play a putut fi urmărit în recenzia noastră de aici, dar acum să vedem ce are noua MobiGirl de spus despre el.

în primul rând aflăm că tânăra a avut ca prim telefon un Motorola V3690 (Kramer), primit în primul an de liceu. Din păcate soarta telefonului a fost nefericită, el fiind furat după 2 luni. în ce privește Xperia Play, Oana îl considera un terminal cu design frumos și ergonomic, cu un aer tineresc și numeroase aplicații.

Tânăra nu este o gameriță înfocată, mulțumindu-se cu titluri clasice precum Snake sau Tetris pe mobil, dar ea recunoaște că gamingul pe mobil capată tot mai multă popularitate și importanță. Oana are obiceiul de a folosi telefonul pentru socializare, dar în cazul lui Xperia Play ea prefera jocurile, tentația acestora fiind prea mare.

MobiGirl Sony Ericsson Xperia Play

în acest moment aceasta Oana este posesoarea unui telefon Samsung U900 Soul, iar dacă sunteți curioși în legătură cu hobby-urile tinerei, aflați că ei îi place să călătorească și are o pasiune pentru fotografie.

Dacă doriți să deveniți o MobiGirl, ne puteți contacta via telefon (0722640239), mail, Twitter sau Facebook pentru o ședință foto gratuită și pentru a putea arunca o privire asupra celor mai tari telefoane ale momentului înainte ca acestea să ajungă în magazine.

Puteți cumpăra acest telefon de la evoMAG.ro la pretul de:2.119 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×