Triumph, un nou model Motorola, cu specificații decente

1.677 ori
<b>Triumph, un nou model Motorola, cu specificații decente</b>Motorola Triumph este un nou-venit pe piața smartphone-urilor, iar specificațiile sale sunt rezonabile. Terminalul dispune de un ecran de 4.1 inchi și de dotările hardware pe care le aflați în următoarele rânduri. &nbsp; Triumph suportă playback...

Motorola Triumph este un nou-venit pe piața smartphone-urilor, iar specificațiile sale sunt rezonabile. Terminalul dispune de un ecran de 4.1 inchi și de dotările hardware pe care le aflați în următoarele rânduri.

Triumph suportă playback video HD și are specificațiile pe care le vom considera modeste în clipa în care dual core-urile vor domina piața. Iată dotările acestui nou model Motorola:

  • Display: 4.1 inchi, WVGA
  • Conectivitate: Bluetooth 2.1, HDMI, aGPS
  • Camera: 5MP, bliț, camera frontală de 2MP
  • Memorie: până la 32GB (card microSD)
  • OS: Android 2.2 Froyo
  • Baterie: 1400 mAh, 500 de minute de convorbiri

Motorola Triumph back

Rețineți că Motorola Triumph nu vine la pachet cu un cablu HDMI necesar pentru playbackul conținuturilor HD pe televizor, deci acest accesoriu trebuie achiziționat separat. Handsetul sosește în magazinele Virgin Mobile în trimestrul 2 al acestui an și probabil și în Europa la scurt timp după.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×