XPERIA X10 suporta acum captura video 720p datorita update-ului la Android 2.1 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.899 ori
<b>XPERIA X10 suporta acum captura video 720p datorita update-ului la Android 2.1 (Video)</b>Posesorii de Sony Ericsson XPERIA X10 au toate motivele sa se bucure: handsetul lor va primi in curand un update de firmware, care va implementa cateva functii atractive pe acest telefon. Printre ele se numara captura video 720p cu autofocus continuu. Din...

Posesorii de Sony Ericsson XPERIA X10 au toate motivele sa se bucure: handsetul lor va primi in curand un update de firmware, care va implementa cateva functii atractive pe acest telefon. Printre ele se numara captura video 720p cu autofocus continuu. Din pacate aceste update va sosi de abia la sfarsitul acestei luni, dar o versiune release candidate este deja in teste. Iata ce ne rezerva noul firmware:

Printre modificari se numara si cateva widgeturi noi (pentru WiFi, Bluetooth si ultimele 3 apeluri ratate), meniuri Home noi, mai variate si cu mai multe iconuri si o noua modalitate de blocare a ecranului (prin gestul de maturare a ecranului). In plus, vom beneficia si de functiile Homescreen Preview si wallpaper-uri Live.

Revenind la cea mai importanta functie, aceasta este cu siguranta captura video HD cu autofocus continuu, care vine odata cu instalarea lui Android 2.1 Eclair. Puteti vedea functia in actiune in clipul de mai jos si speram ca update-ul mentionat sa nu fie amanat iar, cum se intampla de obicei din cauza unor probleme pe ultima suta de metri.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×