Xplay 5S, cea mai nouă creație a chinezilor de la Vivo se lasă admirată în imagini live

Autor:  | Publicat în:  Vivo 748 ori
<b>Xplay 5S, cea mai nouă creație a chinezilor de la Vivo se lasă admirată în imagini live</b>După cum putem observa, &icirc;n ultimul timp companiile chineze reușesc să aducă pe piață device-uri din ce &icirc;n ce mai inedite, at&acirc;t din prisma raportului calitate-preț, c&acirc;t și prin design-ul foarte reușit. Un astfel de...

După cum putem observa, în ultimul timp companiile chineze reușesc să aducă pe piață device-uri din ce în ce mai inedite, atât din prisma raportului calitate-preț, cât și prin design-ul foarte reușit. Un astfel de producător este și Vivo, companie ce va dezvălui în curând modelul XPlay 5S.

Smartphone-ul în cauză se dezvăluie astăzi în imagini live odată cu o listă de specificații posibile. Descoperim că XPlay 5S va sosi cu display Quad HD de 6 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 808/810, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Xplay 5S, cea mai nouă creație a chinezilor de la Vivo se lasă admirată în imagini live

La interior se va afla o cameră foto principală de 13 megapixeli cu deschidere f/1.8 ce ne va oferi captură excelentă în condiții low-light. Alte dotări integrate sunt reprezentate de un senzor frontal de 8 megapixeli, o baterie de 3.500 mAh și sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat împreună cu interfața Funtouch 2.0 UI.

Xplay 5S, cea mai nouă creație a chinezilor de la Vivo se lasă admirată în imagini live

Revenind la design, aflăm că Vivo XPlay 5S adoptă o carcasă cu ramă metalică și colțuri rotunite, un panou frontal cu sticlă 2.5D, cât și un capac spate din sticlă. Pentru moment nu se cunosc detalii referitoare la eventuala dată de lansare oficială.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×