Y-Browser 0.88, cel mai bun file manager pentru Symbian, acum disponibil

2.037 ori
<b>Y-Browser 0.88, cel mai bun file manager pentru Symbian, acum disponibil</b>In cazul in care nu sunteti familiar cu aceasta aplicatie, va trebui sa aflati ca Y-Browser este un file manager extrem de util pentru terminalele Symbian S60, pe care il puteti descarca aici -...

In cazul in care nu sunteti familiar cu aceasta aplicatie, va trebui sa aflati ca Y-Browser este un file manager extrem de util pentru terminalele Symbian S60, pe care il puteti descarca aici.

Noua sa versiune este acum disponibila, in continuare gratuita si aducand cateva imbunatatiri fata de versiunea precedenta. Exista si alte optiuni, in cazul in care Y-Browser nu va surade, cum ar fi X-Plore, ideal pentru S60 3rd edition si terminalele compatibile cu aceasta platforma. Revenind la Y-Browser 0.88, acesta soseste cu urmatoarele feature-uri si imbunatatiri:

- schimbare de layout si a designului meniului Setari
- ora la care fisierle au fost modificate a fost schimbata cu cea locala
- acceleratoare de shortcuturi Command catre itemii meniului
- meniul Edit-Mark are acum 2 noi optiuni: marcheaza cu wild card si selectie inversa
- au fost adaugate setari ale asocierii fisierelor
- a fost adaugat un manager al pluginurilor
- folderele email sunt afisate acum

Pe langa aceste feature-uri noi, exista si buguri reparate si o stabilitate imbunatatita a aplicatiei. Va reamintim ca aplicatia este disponibila complet gratuit!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×