Adio Gmail in Europa!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.137 ori
<b>Adio Gmail in Europa!</b>Nu va faceti griji, nu ramanem fara pretiosul serviciu de email al celor de la Google, ci il vom folosi sub alt nume, dupa cum ne informeaza Realitatea.net si Cotidianul. Se pare ca un german a lansat inaintea gigantului motoarelor de cautare un serviciu...

Nu va faceti griji, nu ramanem fara pretiosul serviciu de email al celor de la Google, ci il vom folosi sub alt nume, dupa cum ne informeaza Realitatea.net si Cotidianul.

Se pare ca un german a lansat inaintea gigantului motoarelor de cautare un serviciu de e-mail purtand acest nume si poseda drepturile asupra sa. Astfel, de acum incolo, cel putin in Europa popularul Gmail va fi disponibil sub numele de Google Mail, o schimbare care nu ii afecteaza deloc functionalitatea. Numele serviciului a fost deja schimbat in Germania si Elvetia, dupa ce gigantul Google a pierdut procesul intentat de catre inventatorul serviciului original Gmail, Daniel Giersch.

Agentia europeana a trademarkurilor obliga Google sa nu foloseasca acest brand in Europa, iar autoritatile au respins apelul companiei americane la finalul lui februarie. In varianta initiala, Gmail reprezenta o prescurtate de la Giersch Mail, iar denumirea a fost schimbata recent si in Marea Britanie. Aceasta modificare fortata aminteste de frustrarea celor de la Intel, care pregateau un super telefon pe care doreau sa-l numeasca Intel Phone sau mai scurt... iPhone. Suna familiar, nu?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×