Telefonul Pet, animalul tau de casa si companion mobil

1.049 ori
<b>Telefonul Pet, animalul tau de casa si companion mobil</b>In cazul in care sunteti posesorul unui animal de casa si al unui telefon, veti aprecia cu siguranta conceptul Pet, care va ofera o combinatie intre prietenul cel mai bun al omului si gadgetul cel mai popular al omului, telefonul. Telefonul concept din...

In cazul in care sunteti posesorul unui animal de casa si al unui telefon, veti aprecia cu siguranta conceptul Pet, care va ofera o combinatie intre prietenul cel mai bun al omului si gadgetul cel mai popular al omului, telefonul.

Telefonul concept din imaginea de mai sus a fost creat de catre Santiago Preto si a aparut pe Coroflot si Concept Phones. Definitia sa este, conform designerului "mai mult decat un obiect". Se pare ca acest handset original este creat in asa fel incat sa se bucure atunci cand va suna sotia, sau sa se intristeze atunci cand doctorul va trimite un SMS cu vesti proaste.

Tehnologia care sta la baza telefonului Pet se bazeaza pe memorie activa si experiente haptice, imbunatatind modul de comunicare cu utilizatorul. Pet Phone este un proiect creat de catre designer pentru firma NEC in 2006, deci este foarte posibil sa il vedem la un moment dat pe piata. De vreme ce o jucarie ca Tamagotchi domina piata de gadgeturi destinate copiilor cu cativa ani in urma, de ce nu ar face si Pet Phone la fel?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×