Yahoo îşi reinventează în sfârşit aplicaţia Messenger, copiind câte ceva de la Facebook

1.277 ori
<b>Yahoo îşi reinventează în sfârşit aplicaţia Messenger, copiind câte ceva de la Facebook</b>C&acirc;nd eram la &icirc;nceput de liceu, comunicarea online părea de neimaginat fără MIRC, &icirc;n vreme ce pe la jumătatea şi finalul liceului practic nu existai dacă nu foloseai Yahoo Messenger şi Yahoo 360. La doar c&acirc;ţiva ani după,...

Când eram la început de liceu, comunicarea online părea de neimaginat fără MIRC, în vreme ce pe la jumătatea şi finalul liceului practic nu existai dacă nu foloseai Yahoo Messenger şi Yahoo 360. La doar câţiva ani după, aceste servicii cădeau în derizoriu, Yahoo 360 se închidea, iar Messenger era asociat cu buguri, reclame multe şi lag pe tot sistemul din cauză să. Acum Yahoo vrea în sfârşit să reinventeze aceasta aplicaţie.

Deja Facebook Messenger are o popularitate uriaşă, deci era de aşteptat ca Yahoo Messenger cel nou să împrumute cateve elemente de la el. Yahoo a anunţat în această săptămână o platformă Messenger complet nouă, atât pentru mobil, cât şi pentru Web şi în cadrul lui Yahoo Mail. Nouă aplicaţie se axează pe mesageria în grup şi permite adăugarea de contacte în conversaţii foarte uşor.

Yahoo Messenger

Platforma înţelege şi relaţiile şi legăturile ditnre contacte, astfel că de îndată ce adăugaţi o persoană într-o sesiune de chat, va fi ghicit şi următorul participant. Ca în cazul lui WhatsApp, puteţi da nume fiecărui grup conversaţional şi un lucru remarcat aici e o zonă bine gândită de partajare foto. De vreme ce Yahoo deţine Flickr, tehnologia acestora e folosită din plin aici.

Yahoo Messenger

Platforma lor de administrare foto e pusă la treabă şi pentru mesagerie, se pare. Yahoo a vrut să se plaseze între iMessage şi fotografiile de înaltă rezoluţie şi cele comprimate din WhatsApp. Astfel un preview al fotografiei e uploadat în conversaţii pe Yahoo Messenger, iar în fundal se urcă şi fotografia în varianta full.

Yahoo îşi reinventează în sfârşit aplicaţia Messenger, copiind câte ceva de la Facebook

Veţi putea şi să daţi Like sau Heart unei fotografii sau set de fotografii, iar GIF-urile sunt şi ele suportate. Să fie aceasta revenirea lui Yahoo Messenger?

Yahoo Messenger

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×