Yahoo lanseaza oneConnect pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 1.144 ori
<b>Yahoo lanseaza oneConnect pentru iPhone</b>oneConnect este un administrator de contacte pentru iPhone care integreaza atat lista nativa de contacte a telefonului, cat si ID-urile amicilor din retelele sociale de top. Astfel, fie ca sunteti utilizator de Facebook, Bebo, Friendster sau altele, veti...

oneConnect este un administrator de contacte pentru iPhone care integreaza atat lista nativa de contacte a telefonului, cat si ID-urile amicilor din retelele sociale de top.

Astfel, fie ca sunteti utilizator de Facebook, Bebo, Friendster sau altele, veti avea o agenda comuna pentru toate contactele, inclusiv cele telefonice. Si toate acestea datorita celor de la Yahoo!, care acapareaza tot a ramas neocupat de Google, pe lista serviciilor compatibile cu terminalele mobile.

Datorita lui oneConnect, va fi acum extrem de usor sa apelati, trimiteti SMS sau email sau sa folositi instant messaging-ul in cazul unui anumite persoane din lista de contacte. Practic, in doar cateva secunde puteti trimite un mesaj, vorbi si chatui cu un bun amic, desi asta s-ar numi un soi de spam la cel mai avansat nivel, dar un spam prietenos. Aplicatia este disponibila acum, gratuit prin App Store.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×