YEZZ Sfera este un telefon cu o cameră omnidirecţionala ce poate realiza captură la 360 de grade

Autor:  | Publicat în:  Yezz 428 ori
<b>YEZZ Sfera este un telefon cu o cameră omnidirecţionala ce poate realiza captură la 360 de grade</b>Dacă nu doriţi să cheltuiţi exagerat de mult pe camera Nokia OZO, care capturează imagini şi video la 360 de grade, atunci există acum şi un telefon cu un stil de captură similar. Numele său este YEZZ Sfera, iar handsetul a fost anunţat de...

Dacă nu doriţi să cheltuiţi exagerat de mult pe camera Nokia OZO, care capturează imagini şi video la 360 de grade, atunci există acum şi un telefon cu un stil de captură similar. Numele său este YEZZ Sfera, iar handsetul a fost anunţat de către americanii de la YEZZ Mobile recent.

Terminalul se remarcă prin faptul că are o cameră integrată într-un mecanism special, care îi permite să filmeze şi fotografieze la 360 de grade. Astfel, vedem aici un telefon cu o tehnologie brevetată de cameră omnidirecţionala şi cu lentila fisheye. Terminalul rulează Android 6.0 Marshmallow şi vine cu un procesor octa core Mediatek Helio P10, tactat la 2 GHz.

YEZZ Sfera este un telefon cu o cameră omnidirecţionala ce poate realiza captura la 360 de grade

La bord se afla un ecran HD de 5.5 inch (IPS LCD), suport pentru conectivitate LTE, Bluetooth 4.0 şi WiFi, plus 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Bateria este o unitate de 3000 mAh, iar handsetul va sosi pe alb sau negru. Preţul lui Sfera va fi de 299.99 dolari şi va sosi pe 30 aprilie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×