YouTube anunță Music Key, un serviciu pre-plătit de streaming audio și video

Autor:  | Publicat în:  YouTube 625 ori
<b>YouTube anunță Music Key, un serviciu pre-plătit de streaming audio și video</b>Astăzi, conducerea platformei de socializare YouTube a anunțat lansarea unui nou serviciu intitulat Music Key, serviciu ce este testat &icirc;n aceste momente sub formă beta. Aflăm că versiunea finală ar putea fi disponibilă c&acirc;t de...

Astăzi, conducerea platformei de socializare YouTube a anunțat lansarea unui nou serviciu intitulat Music Key, serviciu ce este testat în aceste momente sub formă beta. Aflăm că versiunea finală ar putea fi disponibilă cât de curând pentru publicul larg cu un cost de 8 dolari pe lună.

Pe lângă accesul la conținut video și audio, YouTube Music Key se va diferenția de platforma standard și prin faptul că reclamele vor dispărea. O altă funcție pe care mulți dintre noi o doream de mult timp, este și cea care ne permite streaming-ul audio/video și atunci când utilizăm alte aplicații, funcție care iată este inclusă în Music Key.

Nu în ultimul rând, YouTube Music Key ne va oferi posibilitatea de ascultare a melodiilor preferate chiar și în modul offline, feature pe care îl regăsim și în cadrul altor aplicații similare cum ar fi Deezer. Noul serviciu ne va pune la dispoziție milioane de melodii, clipuri video și filmări ale concertelor.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×