YouTube are de gând să ofere filme şi seriale TV în cadrul abonamentului Red

517 ori
<b>YouTube are de gând să ofere filme şi seriale TV în cadrul abonamentului Red</b>Serviciul pe bază de abonament YouTube Red e pe cale să primească conținut nou, acum că Alphabet se află &icirc;n discuţii cu studiourile producătoare de filme. Astfel vor fi realizate producţii unice pentru YouTube Red, iar...

Serviciul pe bază de abonament YouTube Red e pe cale să primească conținut nou, acum că Alphabet se află în discuţii cu studiourile producătoare de filme. Astfel vor fi realizate producţii unice pentru YouTube Red, iar întâlnirile cu mai marii de la Hollywood au început deja.

Oficialii YouTube includ un fost şef de programe de la MTV, Susanne Daniels şi un fost director pe partea de conţinuturi la Netflix, Kelly Merryman. Ei au decis să se axeze pe seriale şi filme care vor putea fi găsite exclusiv pe Red şi nu şi pe alte servicii rivale. Se doreşte mai mult decât atât, oferirea producţiilor cinematografice prin serviciul YouTube simultan cu apariţia la TV sau la cinema.

Pentru că aceste oferte să fie puse în mişcare, trebuie încheiate contracte pentru drepturi de autor în valoare de multe milioane de dolari. Problema e că exista multe exclusivităţi şi parteneriate cu Hulu, Netflix sau Amazon. O soluţie ar fi realizarea de seriale proprii, deşi bugetul ar trebui să fie foarte generos.

Totuşi pentru 9.99 dolari pe luna mă îndoiesc că vom primi calitatea programelor HBO… Cert e că deocamdată serviciul nu este accesibil din România!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×