AnTuTu dezvăluie câteva detalii despre noua gamă de smartphone-uri Xperia Z6 ce va fi lansată anul viitor

1.080 ori
<b>AnTuTu dezvăluie câteva detalii despre noua gamă de smartphone-uri Xperia Z6 ce va fi lansată anul viitor</b>Printre companiile ce ne-au obișnuit cu lansarea a 2 flagship-uri anual, se numără și Sony, producător ce aparent ar lucra deja la noua generație Xperia Z6. Detalii referitoare la noile terminale sosesc din China, mai precis din partea contului de...

Printre companiile ce ne-au obișnuit cu lansarea a 2 flagship-uri anual, se numără și Sony, producător ce aparent ar lucra deja la noua generație Xperia Z6. Detalii referitoare la noile terminale sosesc din China, mai precis din partea contului de WeiboAnTuTu, celebrul benchmark pentru mobile.

Aflăm că Sony va lansa 5 terminale din seria Xperia Z6, printre acestea numărându-se Xperia Z6, telefon cu display de 5.2 inch, modelul Xperia Z6 Mini cu display de 4 inch, respectiv Xperia Z6 Compact, un telefon ce adoptă un ecran de 4.6 inch. De asemenea, vom primi un phablet de 5.8 inch denumit Xperia Z6 Plus și unul de 6.4 inch numit Xperia Z6 Ultra.

AnTuTu dezvăluie câteva detalii despre noua gamă de smartphone-uri Xperia Z6 ce va fi lansată anul viitor

În același timp, ni se dezvăluie că 4 din aceste terminale vor adopta procesoare Snapdragon 820, în timp ce versiunea Xperia Z6 Mini se va mulțumi cu un chip Qualcomm Snapdragon 620. Din câte vedem, aceste zvonuri par a fi doar niște supoziții, unele nu foarte greu de ghicit. Așa cum aflam anterior, Sony ne pregătește o conferință pentru CES 2016, moment în care ar putea fi dezvăluit modelul Xperia Z5 Ultra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×