YouTube pe Nokia E71, aplicatia oficiala Symbian e acum disponibila

4.698 ori
<b>YouTube pe Nokia E71, aplicatia oficiala Symbian e acum disponibila</b>Una dintre cele mai populare functii in ziua de azi, pe telefoanele mobile este posibilitatea de a viziona clipuri YouTube. Daca sunteti posesorul unui Nokia E71 stiti deja ca numeroase aplicatii third party, gen Mobitubia sau Emtube tin locul cu succes...

Una dintre cele mai populare functii in ziua de azi, pe telefoanele mobile este posibilitatea de a viziona clipuri YouTube. Daca sunteti posesorul unui Nokia E71 stiti deja ca numeroase aplicatii third party, gen Mobitubia sau Emtube tin locul cu succes functiilor lipsa. Iata ca in sfarsit veti putea viziona clipuri YouTube pe Symbian S60 3rd edition, cu ajutorul unei aplicatii .sis YouTube.

In ciuda faptului ca aceasta noua functie nu a fost anuntata, ea si-a facut aparitia recent, multumind atat utilizatorii lui Nokia E71, cat si pe cei ai platformei S60 de pe alte terminale. Cei care au testat aplicatia YouTube pentru E71 afirma ca aceasta functioneaza perfect, rapid si fara probleme.

Cu ajutorul conexiunii 3G AT&T, bufferingul clipului are loc aproape instantaneu, dar ramane de vazut daca lucrurile vor mai sta la fel de bine si prin EDGE sau WLAN. Singurul defect al aplicatiei este faptul ca nu puteti descarca respectivul clip dupa vizionarea sa. Programul foloseste o conexiune tip date, asa ca ar fi bine sa aveti un abonament de acest gen.

Sursa: [E71fantics.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×