Zed lanseaza o varianta de poker mobil in multiplayer

1.397 ori
<b>Zed lanseaza o varianta de poker mobil in multiplayer</b>Zed tocmai a lansat jocul Zed Poker - Texas Hold'em Online, care va permite cartoforilor din toata lumea si fanilor jocurilor de carti si concureze prin intermediul telefoanelor mobile, de oriunde s-ar afla. Pentru a juca, utilizatori trebuie sa se...

Zed tocmai a lansat jocul Zed Poker - Texas Hold'em Online, care va permite cartoforilor din toata lumea si fanilor jocurilor de carti si concureze prin intermediul telefoanelor mobile, de oriunde s-ar afla.

Pentru a juca, utilizatori trebuie sa se inregistreze la serviciul Club Zed si sa devina un membru premium al acestuia. Apoi veti putea concura pentru bani virtuali si puncte. In cazul in care sunteti pasionat de astfel de competitii virtuale, va trebui sa aflati ca puteti participa la turnee, juca impotriva prietenilor sau participa la jocuri aleatorii. Pentru a imbunatati experienta mobila, Zed a inclus si un serviciu de chat in-game si un sistem de e-mail intern.

De asemenea, veti beneficia si de o lista de prieteni (si adversari), dar trebuie sa va reamintim ca veti concura doar pentru bani virtuali. Astfel, cetatenii din SUA pot participa la competitii fara problemele pe care le pun de obicei jocurile de noroc online. Sa speram ca nu vor exista trisori si ca exista cate un Daniel Negreanu in fiecare din noi. Ramane de vazut daca jocul se va dovedi mai fascinant decat cel care poarta numele campionului roman si care este disponibil pe console portabile dar si numeroase alte terminale, dar doar in mod single player.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×