Mozilla pentru Windows Mobile, confirmat!

1.573 ori
<b>Mozilla pentru Windows Mobile, confirmat!</b>Va informasem in legatura cu acest zvon cu mai bine de o luna in urma, dar se pare ca in sfarsit avem confirmarea, iar Mozilla va lansa in curand o versiune a celebrului sau browser pentru terminalele Windows Mobile. Christian Sejersen, reprezentant...

Va informasem in legatura cu acest zvon cu mai bine de o luna in urma, dar se pare ca in sfarsit avem confirmarea, iar Mozilla va lansa in curand o versiune a celebrului sau browser pentru terminalele Windows Mobile.

Christian Sejersen, reprezentant Mozilla, a confirmat lansarea pe blogul sau, mentionand faptul ca Windows Mobile este o tinta pentru developeri, care se vor ocupa intai de FireFox. Printre scopurile developerilor se numara furnizarea engine-ului open-source al browserului, de data aceasta optimizat pentru mobile. De asemenea, va trebui sa stiti ca noua aplicatie va fi un browser mobil, cu suport pentru add-on-uri bazate pe XUL, pastrand usurinta de folosire caracteristica lui Firefox.

Odata cu aceasta soseste si o mai mare securitate si accesibilitate, iar Opera Mini 4 primeste in sfarsit un competitor de marca. Prin lansare comunitatea Mozilla va creste in mod semnificant, in spatiul mobil. Creatorii lui FireFox vor produce unelte si documentatie pentru developeri, care vor putea depista buguri si crea la randul lor aplicatii web pentru browser. Datorita colaborarii developerilor, toate platformele, atat cele desktop, cat si cele mobile vor avea de castigat, iar utilizatorii de terminale mobile vor castiga un nou browser de calitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×