Zenum Opus Operis, PDA sau telefon?

958 ori
<b>Zenum Opus Operis, PDA sau telefon?</b>Zenum Opus Operis PDA Phone are un design care va poate intriga, aducand mai mult cu un Pocket PC, decat cu un terminal mobil. Acest model ar fi trebuit sa fie lansat la sfarsitul lui 2006, dupa ce fusese prezentat in luna septembrie a anului trecut. Unii...

Zenum Opus Operis PDA Phone are un design care va poate intriga, aducand mai mult cu un Pocket PC, decat cu un terminal mobil.

Acest model ar fi trebuit sa fie lansat la sfarsitul lui 2006, dupa ce fusese prezentat in luna septembrie a anului trecut. Unii considera ca este totul doar un zvon, doarece compania Zenum este anonima in domeniul telefoniei mobile. Avem de-a face cu un triband GSM (900, 1800 si 1900)/GPRS, dotat cu Windows Mobile si un ecran de 2.5 inch la o rezolutie de 320x240 pixeli.

Incorporand touchscreen, Wi-Fi si conectivitate Bluetooth, terminalul va fi probabil lansat in cadrul CeBit. Se pare ca zvonul s-a adeverit pana la urma, iar produsul final va include si o camera de 2 megapixeli. Martie este data oficiala de lansare, sau cel putin asa este afirmat pe site-ul oficial de la Zenum.

Se pare ca toate zvonurile se transforma in realitate in aceasta primavara, Google Phone, Zenum, toate inaintea lansarii oficiale a iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×