ZTE acuză Huawei că ar fi copiat designul modelului său Grand S (Athena) cu Nexus 6P

2.469 ori
<b>ZTE acuză Huawei că ar fi copiat designul modelului său Grand S (Athena) cu Nexus 6P</b>O poveste interesantă vine astăzi din China, acolo unde ZTE ar fi acuzat Huawei că a copiat designul handsetului ZTE Athena şi l-ar fi aplicat &icirc;n cazul lui Huawei Nexus 6P. Proaspăt lansatul smartphone are o zonă delimitată a camerei &icirc;n...

O poveste interesantă vine astăzi din China, acolo unde ZTE ar fi acuzat Huawei că a copiat designul handsetului ZTE Grand S şi l-ar fi aplicat în cazul lui Huawei Nexus 6P. Proaspăt lansatul smartphone are o zonă delimitată a camerei în partea superioară, cu o porţiune neagră uşor ieşită în relief.

Similaritatea cu ZTE Grand S (Athena) există, dar nu e totuşi atât de pregnantă încât să se ajungă la vreun proces, credem noi. La urma urmei, există destule telefoane care îşi subliniază într-un mod sau altul zona camerei, inclusiv cu chenare negre. Nu am auzit că LG să acuze ASUS spre exemplu că ar fi amplasat butoanele fizice în spate, deci există şi bunăvoinţă pe această piaţă.

ZTE acuza Huawei că ar fi copiat designul modelului sau Athena cu Nexus 6P

Huawei a mai avut această problemă recent, de vreme ce multă lume a afirmat că terminalele sale Mate 7 şi Mate S aduc cu modele HTC privite din spate. Directorul de marketing al ZTE, Lu Qian Hao, a postat foarte indignat pe reţelele de socializare din China, afirmând că se simte jignit de copierea din partea celor de la Huawei. În postările sale era taguit şi Yu Chengdong, un oficial Huawei de vază, dar nu au apărut răspunsuri încă.

Chiar înainte să apară Huawei Nexus 6P, mie mi se părea că zona camerei sale aduce mai degrabă cu cea de pe Nokia 808 Pureview într-o variantă mai minimalista. Rămâne de văzut cum va evolua această poveste şi dacă se va ajunge la proces sau nu. Vouă vi se par similare cele două modele?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×