iPhone 6s este "plictisitor", conform lui Martin Cooper, inventatorul telefonului mobil

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.883 ori
<b>iPhone 6s este "plictisitor", conform lui Martin Cooper, inventatorul telefonului mobil</b>Martin Cooper o să fie ţinut minte pe vecie pentru faptul că a inventat primul telefon mobil, prezent&acirc;ndu-l &icirc;n anul 1973, ceea ce &icirc;i conferă o anumită autoritate &icirc;n zona handseturilor. Ei bine, acum celebrul inventator a avut...

Martin Cooper o să fie ţinut minte pe vecie pentru faptul că a inventat primul telefon mobil, prezentându-l în anul 1973, ceea ce îi conferă o anumită autoritate în zona handseturilor. Ei bine, acum celebrul inventator a avut câteva cuvinte de spus despre cel mai nou iPhone.

Cooper ar considera iPhone 6s "plictisitor", după cum afirma într-un interviu acordat celor de la GeekWire. El consideră că îmbunătăţirile aduse de acest iPhone predecesorului nu sunt esenţiale. În acelaşi interviu simpaticul bătrânel a declarat că fiecare generaţie de terminal Apple aduce ceva interesant, fie că e vorba de creşterea în mărime, mai mulţi pixeli sau megahertzi, dar oamenilor nu le pasă.

Martin Cooper considera că software-ul e viitorul şi că Apple trebuie să găsească o metodă ca telefonul sau să devină esenţial. Inventatorul a ţinut să menţioneze şi că mai toate serviciile pe care le folosim pe telefoanele mobile sunt non esenţiale şi că am putea trăi bine şi fără ele. Atunci când repetă cuvântul "esenţial", fostul angajat Motorola vrea să spună de fapt un avem nevoie de un gadget care te avertizează când eşti pe cale să faci un infarct, aşa cum chiar el exemplifica pentru GeekWire, restul functiilor fiind banale.

E drept că monitorizarea pulsului e disponibilă pe cele mai noi telefoane Samsung şi bănuim că această funcţie va evolua pe viitor, probabil şi spre măsurarea tensiunii arteriale. Cooper mai crede şi în realitatea virtuală, care avansează mult mai rapid decât telefoanele. Găsiţi întreg interviul aici.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×