ZTE anunță telefonul Grand S Flex În variantă pentru piața europeană

1.336 ori
<b>ZTE anunță telefonul Grand S Flex În variantă pentru piața europeană</b>ZTE a anunțat telefonul Grand S Flex în această vară, dar iată că acum ne propune o variantă europeană a terminalului, pe care îl puteți admira mai jos. în ciuda numelui Flex, nu e vorba aici despre un terminal curbat sau flexibil, spre...

ZTE a anunțat telefonul Grand S Flex în această vară, dar iată că acum ne propune o variantă europeană a terminalului, pe care îl puteți admira mai jos. în ciuda numelui Flex, nu e vorba aici despre un terminal curbat sau flexibil, spre deosebire de LG G Flex.

Noul venit de la ZTE este destul de subțire pentru un midrange, cu grosime de 8.9 mm și el cântărește 130 de grame. De remarcat linia de design a handsetului, care nu arata deloc rău, cu colțuri ușor rotunjite și margini subțiri ale ecranului. Smartphone-ul integrează un display de 5 inch cu rezoluție 720p, iar sub carcasa se afla un procesor dual core de 1.2 GHz.

Alte dotări includ 1 GB RAM, 16 GB memorie internă, o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED în spate și conectivitate 4G LTE. Telefonul rulează Android 4.1 Jelly Bean și folosește o baterie de 2300 mAh pentru alimentare. Pentru început acest produs va debuta în Spania și Cehia, dar suntem siguri că va sosi și la noi în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×