ZTE anunță telefonul Grand S Flex În variantă pentru piața europeană

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.267 ori
<b>ZTE anunță telefonul Grand S Flex În variantă pentru piața europeană</b>ZTE a anunțat telefonul Grand S Flex în această vară, dar iată că acum ne propune o variantă europeană a terminalului, pe care îl puteți admira mai jos. în ciuda numelui Flex, nu e vorba aici despre un terminal curbat sau flexibil, spre...

ZTE a anunțat telefonul Grand S Flex în această vară, dar iată că acum ne propune o variantă europeană a terminalului, pe care îl puteți admira mai jos. în ciuda numelui Flex, nu e vorba aici despre un terminal curbat sau flexibil, spre deosebire de LG G Flex.

Noul venit de la ZTE este destul de subțire pentru un midrange, cu grosime de 8.9 mm și el cântărește 130 de grame. De remarcat linia de design a handsetului, care nu arata deloc rău, cu colțuri ușor rotunjite și margini subțiri ale ecranului. Smartphone-ul integrează un display de 5 inch cu rezoluție 720p, iar sub carcasa se afla un procesor dual core de 1.2 GHz.

Alte dotări includ 1 GB RAM, 16 GB memorie internă, o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED în spate și conectivitate 4G LTE. Telefonul rulează Android 4.1 Jelly Bean și folosește o baterie de 2300 mAh pentru alimentare. Pentru început acest produs va debuta în Spania și Cehia, dar suntem siguri că va sosi și la noi în curând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×