Lenovo Vibe Z2 Pro Dual-SIM disponibil acum la eMAG; phablet cu display QHD și 3 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.202 ori
<b>Lenovo Vibe Z2 Pro Dual-SIM disponibil acum la eMAG; phablet cu display QHD și 3 GB RAM</b>Ajuns pe piață oficial în luna septembrie a anului trecut, iată că acum Lenovo Vibe Z2 Pro, phablet-ul cu display Quad HD de 6 inch intră în oferta de produse a celor de la eMAG, retailer ce afișează un preț de 2.299 lei&nbsp;pentru device-ul...

Ajuns pe piață oficial în luna septembrie a anului trecut, iată că acum Lenovo Vibe Z2 Pro, phablet-ul cu display Quad HD de 6 inch intră în oferta de produse a celor de la eMAG, retailer ce afișează un preț de 2.299 lei pentru device-ul în cauză ce este disponibil pentru moment în stoc limitat.

Acest phablet ne oferă un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon tactat la 2.5 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, suport pentru două cartele SIM, și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu senzor BSI, stabilizare optică și bliț LED.

Lenovo Z2 Pro, Dual SIM, 32GB

Lenovo Vibe Z2 Pro ne mai aduce o cameră foto principală de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.0, un slot microSD și un jack audio 3.5 mm. Acest model beneficiază de o baterie Li-polymer de 4000 mAh ce promite până la 948 ore de autonomie în modul standby, sau 45 ore de convorbire neîntreruptă. îl puteți cumpăra de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×