ZTE ar putea lansa smartphone-uri cu Android stock în cursul anului viitor

1.107 ori
<b>ZTE ar putea lansa smartphone-uri cu Android stock în cursul anului viitor</b>Trebuie să recunoaștem faptul că firma chineză ZTE aduce pe piață smartphone-uri foarte arătoase, mai ales acele modele din seria Nubia ce impresionează la capitolul design. Conform unui raport ajuns în mediul online, cei de la ZTE ar pregăti lansarea de

E drept că telefoanele aduse pe piață de către chinezii de la ZTE sunt unele foarte arătoase, dar cum ar fi dacă aceste terminale ar oferi și Android stock? Ei bine, prin intermediul unui raport ajuns astăzi în mediul online, se pare că firma asiatică ar lua în calcul lansarea de astfel de dispozitive pe piață în cursul anului viitor. Decizia ar fi fost luată ca urmare a unui sondaj deschis publicului prin care acesta era întrebat dacă preferă o experiență stock sau una personalizată a sistemului de operare Android.

După cum vă așteptați, majoritatea răspunsurilor au indicat faptul că Android Stock este lucrul pe care utilizatorii și-l doresc de la viitoarele smartphone-uri ZTE pregătite pentru 2017. Încă nu este clar când ZTE va pune în practică această idee, dar este de apreciat faptul că firma ia în calcul și dorința utilizatorilor.

Tot anul viitor ne așteptăm să vedem pus în practică și acel concept interesant numit Project CSX ce aduce un panou spate adeziv și cameră ce monitorizează privirea. Produsul cu pricina adoptă un design cu adevărat diferit față de restul modelelor disponibile pe piață și după cum vă informam și noi, telefonul va fi disponibil în numeroase variante de culoare ce vor atrage în special publicul tânăr.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×