Meizu ar urma să lanseze un smartphone cu display edge-to-edge în Ajunul Crăciunului; iată câteva randări

1.570 ori
<b>Meizu ar urma să lanseze un smartphone cu display edge-to-edge în Ajunul Crăciunului; iată câteva randări</b>Lansarea lui Xiaomi Mi Mix pare a servi pe post de impuls pentru celelalte companii de origine chineză, companii care pregătesc la rândul lor asemenea terminale. Pe lista acestor producători ce au în plan lansarea de terminale 'fără margini' se află și

Cu doar câteva săptămâni în urmă cei de la Xiaomi prezentau în cadrul unui eveniment superbul smartphone Mi Mix - terminal cu display edge-to-edge de 6.4 inch și procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821. Această lansare de telefon 'fără margini' se pare că impulsionează și alte companii de origine chineză să aducă pe piață dispozitive similare, pe listă aflându-se și nume precum Meizu.

Meizu

Producătorul din urmă ar pregăti debutul unui handset cu display edge-to-edge pe data de 24 decembrie, lucru dezvăluit de un teaser ajuns pe platforma de socializare Weibo. Alături de această imagine vedem și câteva randări care la prima vedere par aproape sci-fi ținând cont că răspunsul Meizu la Xiaomi Mi MIX este un smartphone al cărui display ocupă mai tot panoul frontal, fiind înconjurat doar de o ramă foarte subțire.

Meizu

În randarea cu pricina se remarcă și o amprentă la bază, semn că am putea primi aici un scanner integrat direct în display. Totuși, device-ul pe care îl vedem aici ar putea fi doar opera unor designeri, și produsul pregătit de către Meizu să arate cu totul și cu totul diferit. Un lucru bun este acela că în sfârșit piața smartphone are să treacă printr-o schimbare majoră, asta datorită unor firme precum Xiaomi ce nu ezită să își asume riscuri și să testeze piața cu asemenea dispozitive inedite.

Meizu

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×