ZTE Nubia Red Magic 3 primește un nou benchmark, vine cu ecran Full HD, procesor Snapdragon 855

Autor:  | Publicat în:  ZTE  Nubia 955 ori
<b>ZTE Nubia Red Magic 3 primește un nou benchmark, vine cu ecran Full HD, procesor Snapdragon 855</b>ZTE Nubia Red Magic 3 este următorul mare telefon de gaming pe care îl așteptăm pe piață, după Xiaomi Black Shark 2 și Vivo iQOO. Terminalul a scăpat deja în câteva specificații și acum apare și într-un benchmark

ZTE Nubia Red Magic 3 este următorul mare telefon de gaming pe care îl așteptăm pe piață, după Xiaomi Black Shark 2 și Vivo iQOO. Terminalul și-a dezvăluit anterior câteva specificații și acum apare și într-un benchmark.

Telefonul apare în testul de performanță chinez Master Lu, care confirmă prezența unui Snapdragon 855 la bord. Versiunea respectivă are 8 GB RAM, dar așteptăm și una cu 12 GB. Handsetul testat vine cu 128 GB stocare și are un ecran cu rezoluție de 2340 x 1080 pixeli. ZTE ar fi promis și o rată de refresh peste rivalii săi și mai mare chiar decât unele PC-uri de gaming.

Nubia Red Magic 3

Am aflat recent că telefonul are o baterie de 5000 mAh cu încărcare rapidă la 30W. Pentru răcire a fost inclus un ventilator special, care se ocupă de cooling activ. Lansarea telefonului ar fi programată pentru luna aprilie, cu un corp din sticlă și metal cu iluminare RGB și probabil nuanțe derivate din roșu.

Până acum telefoanele de gaming veneau cu baterie de 4000 mAh, deci trecem la un nou nivel acum. Să vedem și dacă prețul e pe măsură. Mă aștept să pornim de 430 sau 450 de euro pentru varianta cu 8 GB RAM.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×