Nubia Red Magic 3 bate recorduri în benchmark-uri; Apare în GeekBench cu procesor Snapdragon 855

1.084 ori
<b>Nubia Red Magic 3 bate recorduri în benchmark-uri; Apare în GeekBench cu procesor Snapdragon 855</b>ZTE şi-a propus să ia cu asalt segmentul de telefoane de gaming, cu modele care doboară recorduri. Nubia Red Magic 3 ar fi următorul său mare terminal din această zonă şi deja l-am văzut cu un scor uriaş în AnTuTu, depăşind 400.000 de puncte. Acum apare ş

ZTE şi-a propus să ia cu asalt segmentul de telefoane de gaming, cu modele care doboară recorduri. Nubia Red Magic 3 ar fi următorul său mare terminal din această zonă şi deja l-am văzut cu un scor uriaş în AnTuTu, depăşind 400.000 de puncte. Acum apare şi în GeekBench, tot cu un scor impresionant.

Teoretic telefonul ar trebui să debuteze pe 28 aprilie, dar nu putem garanta că aceea va fi şi data lansării, pentru că foarte rar vedem debuturi duminică. Listarea din GeekBench menţionează şi procesorul Qualcomm Snapdragon 855, 8 GB RAM şi Android 9.0 Pie la bord. Scorul atins în sub testul mulţi core este impresionant, la 11.411 puncte.

Nubia Red Magic 3 bate recorduri în benchmark-uri; Apare în GeekBench cu procesor Snapdragon 855

Nici cele mai puternice flagship-uri din 2018 sau 2019 nu prea au sărit de 10.000 de puncte până acum, decât foarte rar.  Uitându-ne în topul de teste Mobilissimo.ro, la categoria GeekBench 4 Multi Core domina iPhone XS Max, cu 11404 puncte, iar Samsung Galaxy S10+ are 10386 puncte. Zvonurile trecute indicau faptul că Nubia Red Magic 3 va avea un sistem de răcire activă, ba chiar se discută despre un ventilator special pentru a răci procesorul la sesiunile de gaming lungi.

Alte scăpări trecute indicau prezenţa unei baterii de 5.000 mAh la bord cu încărcare rapidă la 30W, iar Nubia a confirmat şi un model cu 12 GB RAM, care va salta şi mai mult scorurile la testele de performanţă. Ar trebui să vedem şi clasică iluminare RGB în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×