ZTE Axon 7 urmează să primească un succesor cu dotări high end, probabil va aduce ecran 18:9

1.770 ori
<b>ZTE Axon 7 urmează să primească un succesor cu dotări high end, probabil va aduce ecran 18:9</b>Potrivit unor informații ajunse online se pare că ZTE lucrează în acest moment la un succesor pentru smartphone-ul Axon 7, produs ce nu ar fi exclus să aducă un ecran 18:9. Mai aflăm că acesta va opta pentru un pachet hardware

ZTE Axon 7 a fost unul dintre ultimele flagship-uri ale companiei chineze, debutând în vara anului trecut cu cele mai tari dotări ale acelui moment. Avea 4 GB RAM (6 GB în China) şi procesor Snapdragon 820, iar acum e gata să primească un succesor. La drept vorbind ne-am fi aşteptat să vedem un ZTE Axon 8 în acest an, dar acesta nu a mai sosit.

Confirmarea terminalului cel nou a venit prin intermediul contului de Twitter ZTE USA  care deşi nu a oferit detalii despre dotări, a menţionat totuşi că va exista un succesor. ZTE Axon 7 se remarca prin preţul mult mai scăzut decât flagship-urile rivale, în jur de 500 sau chiar 400 de euro imediat după debut. Axon 8 ar urma să fie la rândul său competitiv, iar zvonurile afirmă că ar urma să debuteze la începutul lui 2018.

Posibil să îl vedem la CES 2018 sau la MWC 2018 cel târziu. Din păcate putem doar specula legat de ce va include ZTE la bord, aşa că hai să o facem. Personal mă aştept la un ecran de 6 inch 18:9 cu muchii înguste, rezoluţie Quad HD+, procesor Snapdragon 835 sau poate chiar 845, o cameră duală în spate cu Bokeh şi frontală cu rezoluţie ridicată. Difuzoarele frontale stereo ale lui ZTE Axon 7, cu acel design cu influențe orientale trademark ar trebui păstrate, asta dacă au loc pe noua faţadă edge to edge.

Nu ar strica şi o baterie generoasă, de peste 3500 mAh, acustică Dolby şi încărcare rapidă, eventual wireless.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×