ASUS ZenFone 5 se lansează pe 27 februarie la MWC! Va oferi o cameră duală și probabil ecran 18:9

2.149 ori
<b>ASUS ZenFone 5 se lansează pe 27 februarie la MWC! Va oferi o cameră duală și probabil ecran 18:9</b>Această ediție din 2018 a târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 se anunță tare interesantă, asta pentru că vom avea lansări numeroase din zona smartphone. În vreme ce LG a decis să amâne debutul lui G7 pentru o dată ulterioară

Târgul de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona se anunță tare interesant, asta pentru că acolo vom vedea numeroase noutăți din zona smartphone. Deși companii precum HTC și LG nu își vor lansa aici noile flagship-uri, există firme precum Samsung ce pregătesc lansări serioase, iar mai nou și ASUS - companie taiwaneză care își va prezenta noua serie ZenFone 5 pe data de 27 februarie.

PUTEȚI URMĂRI SESIUNEA NOASTRĂ DE LIVE BLOGGING AICI

Un eveniment este programat pentru această zi și vedem că sloganul noilor telefoane este #BackTo5, cu toate că se folosește aici și termenul WeLovePhoto pe care ASUS l-a utilizat anul trecut pe ZenFone 4. Așadar ne putem aștepta la un model de bază echipat cu o cameră duală în spate și nu ar fi exclus ca de această dată să vedem și un ecran 18:9.

Printre alte modele din această gamă se va afla și ZenFone 5 Lite (telefon apărut online cu numele de cod ZC600KL), dar și ZenFone 5 Max - smartphone despre care aflam chiar ieri faptul că a fost certificat de Wi-Fi Alliance. Mă aștept ca flagship-ul să vină cu procesor Snapdragon 845 și ca ZenFone 5 cel standard să aducă un chipset precum Snapdragon 670.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×