ZTE Axon 9 Pro ni se prezintă într-o primă randare; Vine cu un design tipic anului 2018

773 ori
<b>ZTE Axon 9 Pro ni se prezintă într-o primă randare; Vine cu un design tipic anului 2018</b>De curând am aflat faptul că cei de la ZTE au în plan lansarea de noi terminale mobile în cadrul târgului de tehnologie IFA 2018 din Berlin, printre acestea numărându-se modelele Axon 9 și Axon 9 Pro. Deși se vehiculau dotări deosebite precum

În urmă cu doar câteva zile am aflat printre altele și faptul că revenirea ZTE pe piața smartphone se va întâmpla la IFA 2018, acolo unde firma chineză are în plan să dezvăluie smartphone-ul Axon 9. Vedeam un teaser în acel moment și aflam pe seama unor speculații că telefonul va aduce dotări de top precum un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, cameră duală, dar și alte bunătăți.

ZTE

Nu știam însă cum se va prezenta la capitolul look, dar astăzi grație unui material teaser vedem ce oferă ZTE Axon 9 Pro. Acesta este numele variantei flagship și din câte se poate observa telefonul nu se remarcă la capitolul originalitate de design, optând pentru copierea trendurilor actuale, adică breton generos frontal și cameră duală în spate plasată în stil iPhone X.

Are și o bărbie la fel de generoasă precum decupajul din ecran și dacă ar fi să facem o presupunere, atunci ecranul va avea o diagonală de 6 inch. Interesant pe de altă parte este mențiunea 5G în acest material teaser, fiind vehiculată posibilitatea ca telefonul ar suporta noul standard de conectivitate sau ca la fața locului să debuteze un echipament 5G.

Probabil până la sfârșitul săptămânii vom avea parte de noi leak-uri menite să confirme dotările telefonului.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×